Şehit Cemalettin Karagözoğlu İlkokulu

Vizyon: Yaşadığımız çağın gerekleriyle donanmış, geleceğe hazırlıklı, ideal sahibi, dürüst ve erdemli bireyler yetiştiren, kaliteyi özümsemiş ve çevresinde örnek gösterilen bir eğitim öğretim kurumu olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda sosyal yaşamın gerektirdiği görgü kurallarını bilen ve uygulayan, özgüven sahibi, sorumluluklarının bilincinde, iyi davranışlarda bulunan, vatan ve millet sevgisiyle dolu bireyler yetiştirmek; okulda öğrenmenin kalitesini artırmak için veli öğretmen öğrenci işbirliğine önem vermek temel işlevimizdir.

Başarılar:

Saatler: 08.40-15-15
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ovaciksckio.meb.k12.tr

Adres - Merkez mah. Çatalyol caddesi no16 Ovacık/KARABÜK

Öğretim Şekli :Normal (Taşımalı)

Yerleşim Yeri - İlçe

Adres - Merkez mah. Çatalyol caddesi no16 Ovacık/KARABÜK

Ulaşım İlçemize geliş: 08.30 ve 17.30 saatlerinde Karabük´ten araç kalkmaktadır. İlçemizden Dönüş: 09.30 ve 14.30 saatlerinde Ovacık´tan Karabük´e araç kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 48 km